ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI- YIĞILCA KARAYOLUNDA YOL ÇÖKTÜ

13 Ocak 2015
688 kez görüntülendi

ALAPLI- YIĞILCA KARAYOLUNDA YOL ÇÖKTÜ

 

Alaplı ilçesi ve Düzce’nin Yığılca ilçelerini bir birine bağlayan karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle çöküntü oluştu.

İlçede etkili olan kar yağışının ardından Alaplı ile Yığılca ilçelerini bir birine bağlayan kara yolunun Bölücek köyü yol ayrımında, heyelan nedeniyle çöküntü meydana geldi. Tek şeride düşen kara yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlandı.

Bölücek Köyü sakinlerinden Sefer Özdemir , Ağır tonajlı kamyonların yola zarar verdiğini kar yağışının ardından yolda çöküntü olduğunu belirterek, “Alaplı-Yığılca karayolu çok işlek bir yoldur. Bu yolda işçi servisi ve öğrenci servisleri sabah akşam çalışmaktadır. 15-20 civarında köy ulaşımını bu yol üzerinden sağlamaktadır. Her yıl aynı sorunla karşılaşıyoruz. Yağmur veya kar yağışında sürekli çöküntü oluyor. Yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz.” Diye konuştu.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar da, bir kaç köyümüzde böyle çöküntüler olmuştur. Karayolları ekipleri incelemelerin ardından çöküntü olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapılacak.” Dedi.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz