ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ZİRAAT ODASI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

28 Temmuz 2013
689 kez görüntülendi

ALAPLI ZİRAAT ODASI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

 

Alaplı Ziraat Odası tarafından protokol ve oda üyelerine iftar yemeği verildi.

 

lper düğün salonun verilen iftar yemeğine, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, İlçe Jandarma Komutanı Emre Balci, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İl Tarım Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Yaşar Erdoğan, diğer ilçelerin ziraat odası başkanları,  Daire müdürleri, siyasi parti İlçe başkanları, esnaflar ve oda üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, İlçede 26 köyün bir an önce 2B kapsamına alınmasını istediklerini söyledi. Ziraat Bankası çiftçiye ucuz kredi imkanı sunduğunu ancak bir çok kefil istediğini ifade eden Türkoğlu şunları söyledi;

“Bizi ziraat odası olarak hem memnun olduğumuz hem de üzüntü duyduğumuz konular var. Türkiye de 5 milyon çiftçi var. Bunların 3 milyonu devlet desteği alıyor. Ancak 2 milyon çiftçi bu destekten faydalanmıyor. Bizim isteğimi bu aradaki ayrımcılığı ortadan kaldırılması ve eşitliğin bir an önce sağlanmasıdır. Ziraat bankası ile ilgi bir takım sıkıntılarımız var. Çiftçilerimiz için çok faydalı kredi imkanları sunuyorlar. Ancak kefil konusunda sıkıntımız var. Çok kefil isteniyor. Kefil ile birlikte ailesi de isteniyor. Bunla ilgi çiftçilere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Ayrıca 26 köyümüz 2B kapsamına alınmadı. Bu yüzden çiftçilerimiz devletin verdiği desteklerden faydalanamıyor. Bir an önce 26 köyün 2 B kapsamına alınmasını istiyoruz.”

ALBUM ADI ALAPLI ZİRAAT ODASI İFTAR YEMEĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 7/26/2013 (76 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz