ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA 1.DÖNEM KUŞAK SINAVI YAPILDI

14 Ocak 2018
921 kez görüntülendi

ALAPLI’DA 1.DÖNEM KUŞAK SINAVI YAPILDI

Alaplı’da 2018 yılı birinci dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Zonguldak  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği 2018 yılı faaliyet programında yer alan birinci  dönem tekvando kuşak sınavı  yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi.

Alaplı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bir üst kemere yükselme sınavlarında antrenör Cem Uzun’un çalıştırdığı  öğrenciler kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Yaklaşık 52 sporcunun katıldığı terfi sınavlarına sporcu aileleri yoğun ilgi gösterdi. Sporculara kuşakları ise komisyon üyeleri tarafından verildi. Sporcu velilerinin büyük ilgiyle izledikleri kuşak sınavı takdir topladı.
Sınavlar Zonguldak il temsilcisi Zeki Kalem, antrenörler Hikmet Altan ve Cem Uzun nezaretinde yapıldı.
Yapılan gösteriler sonucunda 4 kişi kırmızı siyah,3 kişi kırmızı,4 kişi mavi,16 kişi mavi 25 kişi sarı kuşak taktı
Alaplı’da tekvando ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, “Öncelikle kuşak sınavlarına katılım gösteren öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum. Bizler tekvando da sevgi ve saygı çerçevesinde geleceğe umutla bakabilen yetenekli sporcular yetiştirmek istiyoruz. İnşallah buralardan yetişen yetenekli sporcularımız bayrağımızı uluslararası arenada en iyi şekilde dalgalandıracak. Bu yıl birincisini  gerçekleştirdiğimiz kuşak sınavlarımızda başarı elde eden tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

tekvando

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz