ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA 13 KİLOGRAM ESRAR YAKALANDI

3 Kasım 2015
907 kez görüntülendi

ALAPLI’DA  13  KİLOGRAM ESRAR YAKALANDI

Alaplı ilçesinde İl Jandarma ve Alaplı ilçe Jandarma ekiplerinin istihbarat çalışma sonucunda Diyarbakır’dan getirilen 13 kilo kubar esrar maddesi yakalandı. Uyuşturucu maddeyi getirdiği iddia edilen iki kişi ise göz altına alındı.

Zonguldak İl Jandarma ve Alaplı il Jandarma komutanlığı ekipleri, Diyarbakır ilinden ilçeye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği istihbaratının alınması üzerine harekete geçti. 1 Kasım tarihinden itibaren bildirilen plaka üzerinde çalışma başlatan ekipler, ilçeye giriş yapan aracı takibe aldı. Alaplı Mollabey çevresinde bulunan ormanlık  alanda 13 kilogram esrar ele geçirdi.Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olan Resul E. (36) ve Mehmet E. (23) nin getirdiği malzemeyi ormanlık alanda bulan Jandarma ekipleri 13 kilo kubar esrar ele geçirirken iki kişiyi de göz altına aldı. Jandarma Ekipleri tartı işleminde alınan esrarın 13 kilo olduğunu tespit etti.

MEVSİMLİK İŞÇİ OLARAK ALAPLI’ DA ÇALIŞMIŞLAR

Diğer yandan Jandarma ekipleri tarafından göz altına alınan Resul ve Mehmet E. nin geçtiğimiz yıllarda Alaplı’ya gelerek mevsimlik işçi olarak fındık topladığı ve geçtiğimiz sene de Alaplı’ya gelerek mevsimlik işçi olarak çalıştığı ve bölgeyi daha önceden bildikleri öğrenildi.

esrarrr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz