ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

12 Temmuz 2017
805 kez görüntülendi

ALAPLI’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinliği kapsamında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.


Alaplı Merkez Camisinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Oda Sekreteri Muammer Uysal, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Hamza Çimen, Alaplı Pazarcılar Başkanı Hüseyin Akat ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programın ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinliği kapsamında Mevlid-i Şerif program düzenlediklerini belirterek katılanlara teşekkür etti.
Türk Milletinin 15 Temmuz’da bir destan yazdığını belirten Ocak, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinliği kapsamında oda olarak şehitlerimiz için mevlit programı düzenledik. 15 Temmuz’da Milletimiz büyük bir destan yazmıştır. Destan yürekle yazılır demiştir. Ben bu vesile ile demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ediyor. Şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

şehit

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz