ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA 3 GÜN SİGARA DENETİMİ YAPILDI

19 Kasım 2012
638 kez görüntülendi

ALAPLI’DA 3 GÜN SİGARA DENETİMİ YAPILDI

Alaplı genelinde hafta sonunda 78 işyerine denetim yapan Alaplı Toplum Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Tütün Denetim ekipleri, cezaları uyguladı.

Alaplı Toplum Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Tütün Denetim ekipleri hafta sonunda ilçe merkezinde başta eğlence merkezi işletmeler olmak üzere otel, düğün salonu,   kahvehane, kafe, restaurant gibi kapalı alanlarda tütün denetimi yaptı. Ekiplere Alaplı belediyesi zabıta ve Emniyet Müdürlüğü ekipleride destek verdi.Denetimlerde, ticari taksi duraklarını da denetleyen tütün ekipleri, şoförlere arabalarında bulundurmak üzere sigara içilmez levhası dağıtılarak şoförlere konu hakkında bilgilendirme eğitimi de verildi.

Alaplı Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Gamze Oynar,konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan Tütün Denetim ekiplerimiz hafta sonu yoğun bir mesai harcayarak sigara denetimlerini aralıksız olarak yapmıştır. ilçemiz merkezinde hafta sonu 78 denetim yapılarak bir işletmeye sigara içildiğinden dolayı cezai uygulaması, bir kişiye de sigara içtiği için ceza verilmiş olup, üç işletmeye de sigara içilmez levhası olmadığı için cezai yaptırımları uygulanmıştır. Tütün denetimlerimiz bundan sonra da sürekli olarak ekiplerimiz tarafından devam edecektir“ dedi.

ALBUM ADI ALAPLI’DA SİGARA DENETİMİ YAPILDI, Fotograf Mustafa Kanca on 11/19/2012 (23 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz