ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA BAYRAM BURUK KUTLANDI

29 Ekim 2014
724 kez görüntülendi

ALAPLI’DA BAYRAM BURUK KUTLANDI

 

Alaplı’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.

Alaplı Spor Sahası’ndaki törende, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından konuşan Kaymakam Çağlar, Karaman ile Ermenek ilçesindeki sıkıntıdan dolayı programımızda bir kısım kesintiler yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Sizlerde taktir ederseniz ki, Cumhuriyet Bayramlarında özelikle Kaymakamlarımız programlar dahilinde olan arkadaşlarımız gösterileriyle, konuşmalarıyla bir çok faaliyetler yapılmaktadır. Bu sene Cumhuriyetimizin 91. Yıl dönümünü burukta olsa kutlamaktayız. Taktir ederseniz bizler bir kısım yazılar hazırlarız, konuşmamızı düzenleriz lakin dün meydan gelen maalesef Karaman ile Ermenek ilçesindeki sıkıntıdan dolayı programımızda bir kısım kesintiler yapmak zorunda kaldık. Gençlerimiz, öğretmenlerimiz bu gün için hazırlık yaptılar. Artık kendilerinde kusura bakmalarını istiyorum. Mahzur görmelerini istiyorum. Konun hassasiyetinde dolayı sözlerimi çok uzatmak istemiyorum. Cumhuriyetin kuruluşunda kanların veda eden şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunmayı bir borç bilirim.”dedi.

Törende, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından tören geçişiyle sona erdi.

From CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI, posted by Mustafa Kanca on 10/29/2014 (183 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2



 

 

Yorumlar

  1. Oktay ÇETİNKAYA dedi ki:

    29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINA ÖZEL FOTOĞRAFLARINI ANLADIK AMA BİREYSEL FOTOĞRAFLARIN BURADA NE İŞİ VAR ACABA ?

Yorum Yaz