ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA BAZI KÖYLER 3 GÜNDÜR KARANLIKTA

9 Ocak 2013
635 kez görüntülendi

ALAPLI’DA BAZI KÖYLER 3 GÜNDÜR KARANLIKTA

Alaplı’da Çamlıbel Köyü başta olmak üzere 7 köyde üç gündür elektrikler yok.Elektirk olmadığı için  köylerde su sıkıntısı da başladı.

Alaplı’da kar yağışı nedeniyle bazı köylere elektrik verilemiyor.Kar ve fırıtına nedeniyle enerji hatlarında meydana gelen arızalar köylülerin  ışıksız ve susuz kalmasına neden oldu.

Vatandaşların Elektirik arıza servisine şikayetlerine verilen cevap ise müracatınız kayda alınmıştır.En kısa zamanda size bilgi verilecektir denilmektedir.

Çamlıbel köyü sakinlerinden Yılmaz Özdemir üç gündürü karanlıktayız. Sularımızda elektiriğe bağlı olduğunda su sıkıntısıda baş göstermektedir. Karanlıkta camiye  lüks lambaları ile gidiyoruz. Yetkililerden bir an önce arızanın giderilmesini istiyoruz.

Köy sakinlerinden Rafet Turan ise bugün birkaç arkadaşımız  ile Alaplı kaymakamlığına gittik. Arıza ile ilgili şikayette bulunun dediler.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ta bu konuda

ENERJİSA elektrik kurumundan bize gelen bilgide 7 köyümüzde elektrik olmadığı yönündedir. Yetkiler köylere elektrik verebilmek için arızanın meydana geldiği bölgelerde çalışıyorlar.” dedi

ALAPLI’DA BAZI KÖYLER 3 GÜNDÜR KARANLIKTA Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz