ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA DOLANDIRICILIK İDDİASI

12 Temmuz 2015
709 kez görüntülendi

ALAPLI’DA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir kişi, internetten aldığı ürünlerin hatalı çıkması üzerine tüketici hakem heyetine başvurdu.

İlçede çocuk giysileri satış mağazası bulunan Yeliz Akcan,  yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce bir internet sitesinden bin 500 lira değerinde çocuk giysileri siparişi verdiğini söyledi.

Sipariş ettiği giysilerinin tamamının yırttık ve bozuk çıktığını iddia eden Akcan, şöyle konuştu:

“Yaklaşık 1 ay önce biriktirdiğim parayla çocuk giysileri satış mağazası açmaya karar verdim. Kazandığım parayla çocuğum için yatırım yapmayı planlıyordum. Bir internet sitesinden bin 500 lira değerinde çocuk giysileri siparişi verdim. Ürünlerin parasını postaneden yatırdım. Kısa bir süre sonra ürünler elime ulaştı. Kutuları açtığımda çocuk giysilerinin tamamının yırtık ve bozuk olduğunu görünce şaşırdım” diye konuştu.

Firmayı aradığını ve kendisine “size geri dönecekler” dendiğinden bahseden Akcan, “Kimse beni aramayınca ben tekrar verilen telefonu aradığımda kimse bakmadı. Dolandırıldığımı anladım. Çocuğuma daha iyi bir gelecek hazırlamak için bir şeyler yapmak istemiştim. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz