ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA HABERAL SEVGİSİ

16 Ekim 2013
646 kez görüntülendi

ALAPLI’DA HABERAL SEVGİSİ

CEM SÜRMENELİ – CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, “Eğer tarihimizi bilmezsek geleceğimize katkı sağlayamayız” dedi.

Haberal, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, partisinin ülkenin geleceğine katkı sağlayan bir parti olduğunu söyledi.

Herkesin ülkenin geleceğine katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Haberal, “Bu ülkeyi kuran Atatürk ve arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onlar hayatları pahasına bu ülkeyi kurdular bizlere emanet ettiler. Ereğli’deki Alemdar Gemisi’ni herkes ziyaret etsin. Orada 3 gemi nasıl batırılmış? orada insanlarımız nasıl şehit olmuşlar? Eğer tarihimizi bilmezsek geleceğimize katkı sağlayamayız. Dolayısıyla hepimiz tarihimizi çok iyi bileceğiz. Oradan aldığımız güçle ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağız. Dolayısıyla biz kavga etmeyeceğiz. CHP kavga eden bir parti değildir. Ülkenin geleceğine katkı sağlayan bu ülkeyi kuran bir partidir. Bir birimize güvenmek zorundayız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz