ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA HAYIR KERMESİ DÜZENLENDİ

11 Kasım 2013
648 kez görüntülendi

ALAPLI’DA HAYIR KERMESİ DÜZENLENDİ

Alaplı ilçesinde Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenlendi.


Kermesin açılışına Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Ak Parti ilçe Başkan vekili Yılmaz Can, CHP ilçe başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti belediye başkan aday adayları Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Uysal, CHP belediye başkan adayı Nuri Tekin ve vatandaşlar katıldılar.
Alaplı Müftüsü açılış duası yaparak kermesin hayırlı olmasını diledi.
Kermes bir hafta boyunca açık kalacak
Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardım kermesi düzenlendi. Alaplı’yı Geliştirme, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı yönetim kurulu üyesi Mustafa Demirhan, “Dernek olarak amacımız ilçemizde bulunan yardıma muhtaç öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamaktır. Bu kapsamda Kaymakamlıktan yardım almayan vatandaşlarımıza ayni ne nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Sosyal güvencesi olsun olmasın yardıma muhtaç ailelerimizin öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak noktasında çalışmalar yapıyoruz. Düzenlediğimiz yardım kermesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


From KERMES AÇILIŞI, posted by Mustafa Kanca on 11/11/2013 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz