ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI

26 Eylül 2013
612 kez görüntülendi

ALAPLI’DA İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI

İtfaiye Teşkilatı’nın 90. kuruluş yıldönümü, Alaplı Belediyesi İtfaiye Teşkilatınca da 23-28 Eylül İtfaiye Haftası kapsamında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.


Alaplı Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, İtfaiye Haftası kutlamalarına, itfaiye araçlarının sirenlerini çalarak düazenlediği şehir turuyla başladı. Kutlamalar kapsamında, şehir merkezinde de itfaiye araç ve gereçlerinin tanıtıldığı stantlar açıldı. Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ve Belediye birim müdürleri de itfaiye standını ziyaret ederek, itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutladı. Bu arada Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, İtfaiye Amiri Muzaffer Kaçar ve itfaiye personeli de kutlamalar kapsamında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Çimenoğlu, İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. İtfaiyeciliğin riskli ve zor bir meslek olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ İtfaiyecilik, riskli ve zor olduğu kadar özveri isteyen bir meslek. Vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunmasında itfaiyecilerimizin de çok önemli bir yeri var. Bizim itfaiyecilerimiz de bu anlamda gerçekten çok önemli ve başarılı çalışmalara imza attı. Eğitimli ve görevinin bilincinde olan bir personelimiz var. Sizleri hem başarılı çalışmalarınızdan dolayı hem de İtfaiye Haftası nedeniyle bir kez daha kutluyorum. “ dedi.
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımız bizlere gerçekten her konuda büyük bir destek verdi. Araç gereçlerimizi önemli ölçüde yeniledik, yenilenen teknolojiyi mümkün olduğunca yakından takip ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda Belediye Başkanımızın büyük bir desteği oldu. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz