ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA KAZA 2 YARALI

1 Ekim 2013
1.288 kez görüntülendi

ALAPLI’DA KAZA 2 YARALI

Alaplı İlçesinde meydana gelen kazada emniyet kemeri takmayana sürücü ve yanındaki yolcu kafasını ön çarparak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Yeni siteler mahallesinden Tepeköy istikametine gitmekte olan Emre S’nîn (26) kullandığı 67SC 965 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak karşı yönden gelen Rahmi Y’nin kullandığı 67 SH 266 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle emniyet kemerleri takılı olmayan sürücünün yanında bulunan Barış E. (21) kafasını ön çapa çarptı.

Olay yerine gelen ambulansla Alaplı Devlet hastanesine kaldırılan Barış E. ve Emre S. ilk müdahaleleri yapıldı. Durumu ağır olan Barış E. ilk tedavisini ardından Kdz Ereğli Devlet Hastanesine sevk edilirken Emre S. ise Alaplı Devlet hastanesinde tedavi edildiği öğrenildi.

Kazanın ardından İtfaiye ekipleri olay yerinde temizlik yaptı.

This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Yorumlar

  1. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    ÖNCELİKLE YARALI OLAN OTOMOBİLDE BULUNAN KİŞİLERE ACİL ŞİFALAR DİLERİM. SONRA AKRABAM OLAN MİDİBÜS SÜRÜCÜSÜNE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN DER. KAZADA CAN KAYBI OLMAMIŞ OLMASININ SEVİNDİRİCİ OLARAK DÜŞÜNÜP BUNUNLA TESELLİ OLMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. RABBİM ÖLÜMLÜ KAZALARDAN KORSUN. HİÇBİR KAZA İSTENİLMEZ ÖLÜMLÜ OLMASI HİÇ İSTENİLMEZ.

  2. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN RAHMİ BEY. RABBİM DAHA BETERİNDEN KORUSUN.

  3. SEVGİ IRMALI dedi ki:

    Rahmi abicim çok çok geçmiş olsun. Yaralılara Rabbim acil şifalar versin.Bizler evlatlarımızı önce Allaha sonra sizlere emanet ediyoruz.Biliyoruz ki siz bu konuda herzaman çok dürüst ve dikkatlisinizdir.Ama insanız hepimizin başına gelebilir.Rabbim daha beterinden korusun..Tekrar büyük geçmiş olsun.

  4. yunus sevim dedi ki:

    oncelikle aracin sahibi olarak ototobus soforu ve yanindakilere gecmis olsun diliyorum kardesimin yaninda bulunan baris E ye de buyuk gecmis olsun

Yorum Yaz