ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA KIZILAY KURBAN KAVURMASI DAĞITTI

2 Kasım 2014
684 kez görüntülendi

ALAPLI’DA KIZILAY KURBAN KAVURMASI DAĞITTI

Türk Kızılayı Derneği Alaplı Şubesince, ilkokul ve ortaokulda öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ailelere kavurma dağıtıldığı bildirildi.

Şube Başkanı Hayri Yiğit, yaptığı açıklamada, okul müdürleri vasıtasıyla ilçedeki ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettiklerini söyledi.

Öğrencilere 420 adet   kavurma ve kıymadan oluşan konserveleri dağıttıklarını ifade eden Yiğit, şöyle konuştu:

“Türk Kızılayı, kurban bayramlarında vekalet verilen kurbanları sahipleri adına kesiyor ve etlerini dağıtıyor. Geçtiğimiz bayram da yardımsever halkımızın kızılaya vekalet verdiği kurbanlar, kuşbaşı ve kıyma konserve haline geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi aileler ile öğrencilere verilmek üzere okul müdürlerine konserveleri teslim ettik.  Türk Kızılayı olarak bölgemizde ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanındayız. Kızılay Haftasında bu kavurmaları  ihtiyaç sahibi  ailelerimize ulaştırdık. Kızılay afet, sağlık, sosyal hizmetler, gençlik, eğitim ve kan hizmetleri gibi pek çok alanda yardım sever halkımızdan aldığı güçle ihtiyaç sahipleri arasında her zaman köprü vazifesi görmüştür.”

From KIZILAY KURBAN KAVURMASI DAĞITTI, posted by Mustafa Kanca on 10/30/2014 (65 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz