ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA ÖĞRETMENLERE İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

16 Mart 2016
1.222 kez görüntülendi

ALAPLI’DA ÖĞRETMENLERE İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki okullarda görevli ücretli öğretmenlere, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde iş güvenliği uzmanı Nizamettin Onatoğlu tarafından verilen eğitime, ilçe merkezinde ve köylerdeki  okullarda görevli 40 öğretmen katıldı. İMKB  Meseki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda verilen eğitim seminerinde Onatoğlu, 4857 sayılı İş Kanunu gereğince, öğretmenlerin bilmeleri gereken konuları aktardı. Eğitimin 12 saat süreceği bildirildi.

Alaplı’da ücret karşılığı derse giren öğretmenlere “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. İlçe Milli eğitim Şube müdürü Suat Günay 6331 sayılı kanuna göre tüm çalışanların is sağlığı ve güvenliği ile alakalı eğitimden geçirilmesi, düzenle aralıklar ile bu eğitimlerin yenilenmesi gerekiyor. Bu kapsamda ilçemiz genelinde görev yapan öğretmenlere gruplar halinde is sağlığı ve güvenliği eğitimleri Alaplı milli eğitim Müdürlüğü is güvenliği uzmanı Nizamettin Onatoğlu tarafından verilmektedir. Eğitim sonunda sertifika verilmekte ve sertifikalar Türkiye genelinde geçerlidir. dedi

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

iş güvenliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz