ALAPLI HABERLERİ

ALAPLIDA OKÇULUK KURSU AÇILDI

1 Kasım 2018
1.030 kez görüntülendi

ALAPLIDA OKÇULUK KURSU AÇILDI

Alaplı ilçesinde Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ( ALGES) ve Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen“Ecdadımız Okçuydu Bizim Bir Fırsat da Bize Verin” adlı projenin açılışı yapıldı.

Açılışa bütün sivil toplum örgütleri, kurum müdürleri, siyasi partiler okul müdürlerinin davet edilmesine rağmen  birçok oda dernek  ve okul müdürleri ilgi göstermedi.
Alaplı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen açılış kokteyline Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Anadolu Engelliler Birliği Derneği Genel Başkanı Burhan Gümrükçü, Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülden Ak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem personeli Aslım Eryiğit, Alaplı Meslek Yüksek okulu Müdür Yardımcısı Ömer Dereli, Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ( ALGES) Başkanı İsmail Korkut ve yönetimi, İl genel ve bazı belediye meclisi üyeleri, bazı siyasi parti başkan ve yöneticileri, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, sendika başkanları, kulüp sporcuları, aileleri, okçuluk kursiyerleri, ve aileleri, bazı okul müdürleri, esnaflar ve bazı köy muhtarları katıldı.
Açılışta konuşan Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, “ Alaplı’daki engellilerimiz ve özellikle derneğimizin spor da gösterdiği başarılarla Alaplı’mızın adını duyurmaları bizleri gururlandırıyor. İnşallah Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ( ALGES) ve Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün ortak işbirliği ile gerçekleştirilen “Ecdadımız Okçuydu Bizim Bir Fırsat da Bize Verin” adlı proje ile de Alaplı’mızın adını duyuracaklar. Ben sizlere güveniyorum. Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Süleyman Bayraktar’a da başarılı çalışmalarından ve gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar’da Alaplı Kapalı Spor Salonunu sporcuların daha iyi şartlarda spor yapmalarına uygun hale getirmek için gayret gösterdiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.“Ecdadımız Okçuydu Bizim Bir Fırsat da Bize Verin” adlı projenin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından açılışa katılan davetliler ok atışı yaptı.

Proje kapsamında kulüpteki 25 engelli sporcunun yanı sıra 20 çocuk, 20 genç, 20 kadın ve 20 erkeğe okçuluk  eğitimi verilecek

okçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz