ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA ÖZMAR AVM AÇILDI

17 Nisan 2013
1.990 kez görüntülendi

ALAPLI’DA ÖZMAR AVM AÇILDI

Alaplı’da ÖZMAR AVM açıldı

1980’li yıllarda Yusuf Özdemir ile Zonguldak’ın Kozlu beldesinde ticari yolculuğuna ‘Toptan satış’ ile başlayan Özdemir ailesi, ÖZMAR AVM’ler ile perakendecilik sektöründe de faaliyetlerini giderek genişletiyor.

 

17 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Alaplı Yeni PTT binası karşısında açılışı gerçekleşen 8. mağaza ile Özmar AVM Alaplı halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. 

 

Açılışa Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, Zonguldak MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Ereğli Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli,Erid Başkanı Abdurrahman Şentürk, Kdz.Ereğli TSO Başkan adayı ve Fiat Keleşsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Keleş,Kdz.Ereğli Müsiad eski Başkanları Yusuf Karaoğlu ve Faruk Yazıcı,çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu,Alaplı ile Kdz.Ereğli bir bütündür,etle tırnak gibidir,birbirinden hiçbir zaman ayrılmayacak iki tane ilçedir,aradaki çizgi sadece sınır, sadece kağıt üzerinde olan suni birçizgidir”dedi.

 

Alaplı olarak gittikçe büyüdüklerini ve geliştiklerini ifade eden Çimenoğlu,10 sene önce Alaplı Yüksekokulun’da beş bölüm,10 program ve 1500 öğrenci vardı, ama şu an Alaplı Yüksekokulun’da 10 bölüm,20 program ve 2700 öğrenci bulunmakta, bununla beraber’de marka değerlerimiz olan firmaların Alaplı’ya gelip böyle bir yatırım yapmaları bizleri son derece mutlu etmektedir.Ben Alaplı halkı adına Sayın Yusuf Özdemir ve Mevlüt Özdemir’i tebrik ediyorum”dedi.

 

Alaplı Haber’in sorularını yanıtlayan Özmar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir ise, geçen sene Devrek ve Kozlu şubelerimizi açtık,Kdz.Ereğli Orta Cami’de Özmar Ekspres’i tüketicilerimizin,hizmetine sunduk.Zonguldak civarında ilçeler arasında Alaplı’da mağazamız yoktu, Alaplı’da ki mağazamızı hizmete sunarak bundan böyle şube sayılarımızı artırmaya devam edeceğiz, öte yandan hedefimiz Bartın, Karabük ve Düzce’de de Özmar AVM’ler açmayı düşünüyoruz”dedi.

 

 

Özmar Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir ve Alaplı Belediye Başkanı Dr.Çimenoğlu’nun açılış konuşmasının ardından, dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.

ALBUM ADI ÖZMAR AVM AÇILIŞI, Fotograf Mustafa Kanca on 4/17/2013 (62 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz