ALAPLI HABERLERİ

ALAPLIDA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

22 Ağustos 2012
609 kez görüntülendi

ALAPLIDA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Alaplı’da Ramazan Bayramı  dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Alaplı Belediyesi Çay Bahçesi’nde düzenlenen programda, Ereğli Kaymakamı ve Alaplı Kaymakam Vekili İbrahim Çay, Chp Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı Garnizon Komutanı Emre Balcı, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Protokol üyeleri, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti.

Alaplı’da resmi bayramlaşma töreni saat 14:00’de Alaplı Belediyesi Çay Bahçesinde yapıldı. Bayramlaşma törenine Ereğli Kaymakamı ve Alaplı Kaymakam Vekili İbrahim Çay, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk,  Eski Zonguldak milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Harun Akın, Alaplı Garnizon Komutanı Emre Balcı, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ile daire amirleri, siyasi parti yöneticileri ve meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Alaplı Müftü vekili Osman Fatih Erbaş’ın yaptığı dua ile buradaki bayramlaşma sona erdi. Çay  Bahçesindeki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Alaplı İlçe emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. ı Kaymakamı İbrahim Çay  başkanlığındaki heyet, bayram olmasına rağmen görevlerinin başında bulunan polislerin bayramını kutladı. İlçe protokolü polis merkezinden sonra Alaplı Belediyesi itfaiye amirliğini ve  Alaplı İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’nı ziyaret etti. Resmi törenle karşılanan heyet, burada subay, astsubay, er ve erbaşların bayramını kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz