ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA ŞEHİTLERE SAYGI

11 Eylül 2012
781 kez görüntülendi

ALAPLI’DA ŞEHİTLERE SAYGI

Alaplı’da  şehit haberlerinin ardından halk otobüslerine  ticari araçlara, ticari taksilere ,özel araçlara ve iş yerlerine Türk bayrakları asıldı..

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada Alaplı’dan Mücahit Coşkun’un şehit düşmesinin ardından  Alaplı Birlik Özel Halk Otobüsleri araçlarına, ticari taksilere, özel araçlara ve  ilçedeki işyerlerine Türk bayrakları asıldı.

 Özel Halk Otobüslerinde çalışan , Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyü’nde oturan Birol Çevik  Afyon’daki patlama sonrası şehit olan  Mücahit Çevik’in cenaze töreni  için    araçları ücretsiz tahsis edeceklerini  açıkladı.

 25 şehidin ailesine başsağlığı dileyen Çevik, “Öncelikle milletimizin başı sağolsun. Köyümüzden olan   şehit askerimiz Mücahit Coşkun kardeşimize Allahtan rahmet değerli ailesine sabırlar diliyorum.

Biz Halk Otobüsleri olarak şehidimizin cenaze törenine gitmek isteyen vatandaşlarımıza  yardımcı olacağız. Ogün 5 aracımızla Çatak köyüne Alaplı’da yolcu taşıyacağız.  ” dedi. İlçede kasaplık yapan yüksel Koçak ‘ta  dadükkanına iki adet Türk Bayrağı asarak, tüm ilçe halkını ev ve iş yerlerini bayrakla donatmalarını istedi. Ülke olarak büyük bir acı yaşandığını ifade ederek, şehit ailelerine sabır dileyen Koçak , “Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada Alaplı’dan Mücahit Coşkun’undaa  şehit düştüğünü öğrendik. Acımız gerçekten büyük, ben şehit askerimiz Mücahit Coşkun kardeşimize Allahtan rahmet,  akrabalarına ve  ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

 


ALBUM ADI ALAPLI’DA HER YERDE BAYRAK, Fotograf Mustafa Kanca on 9/09/2012 (16 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz