ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA ŞÖLEN GİBİ KAN BAĞIŞI

20 Haziran 2013
720 kez görüntülendi

ALAPLI’DA ŞÖLEN GİBİ KAN BAĞIŞI

Alaplı Emniyet Müdürlüğü   Kızılay Alaplı şube  Başkanlığı işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi .

Düzenlenen kampanyada 315 ünite kan toplandı.

Türk Kızılayı’nca “Güvenli Kan Temini Projesi” kapsamında yürütülen kampanya kapsamında kan bağışı TIR’ı Alaplı’ya geldi

 

Kan hayattır. “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır.” Sloganıyla ilçemiz Alaplı’ya gelen Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışı TIR’ı Sabah saat 10.00 dan akşam  saat 20.00′ye kadar Merkez Camii önünde kan bağışı için bekledi.

Alaplı Emniyet Müdürlüğü  işbirliği ile kan  bağışı yapılan  kampanyada rekor sayıda kan bağışı toplandı.

Organizatör Muammer Darçın ekibiyle gelerek kan bağışında bulunanlara şarkı ve türküler söyledi.

Kan bağışında bulunan  vatandaşlara çekilen  kura ile saat ve altın hediye  edilecek.10 saat ile 10 gram altın ve çeşitli hediyelerin bulunduğu 60 yakın hediye verildi. Ayrıca Organizatör Muammer Darçın bir çocuğun 1500 TL lik  sünnet düğününü bedava yapacak.
Türk Kızılayı Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, yaptığı açıklamada, Merkez Cami önünde düzenlenan kampanyaya vatandaşların desteğinin her zamankinden fazla olduğunu söyledi.
Her yıl İçe Emniyet Müdürlüğüyle ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzlediklerini ifade eden Yiğit, “Geçen yıl 336 ünite kan bağışı olmuştu. Bu oranın üstüne çıkılması hedefleniyor. dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç kan bağışı alanına gelerek kan bağışında bulundu. Kan Bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Kan Bağışına Alaplı Emniyet müdürlüğü personeli, sivil toplum örgütleri, Siyasi partiler, Birlik makine , Erçal Fındık, Alper Fındık çalışanları , esnaflar  ve vatandaşlar destek verdi

ALBUM ADI KAN BAĞIŞINA DAVET, Fotograf Mustafa Kanca on 6/17/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz