ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

24 Ağustos 2015
833 kez görüntülendi

ALAPLI’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadının evinden kötü kokular gelmesi üzerine çilingir yardımıyla eve giren polis, yaşlı kadının 10 gün önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Edinilen bilgilere göre, Alaplı ilçesi Tepeköy Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan Nurten Öztürk’ten (80) 10 gündür haber alamayan komşuları evden kötü kokular gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Çilingir yardımıyla evin kapısını açan polis ekipleri, koku nedeniyle eve giremedi. Bir süre dışarıda bekleyen ekipler, gaz maskesiyle eve girdiklerinde yaşlı kadının çürümüş cesedi ile karşılaştı. Ceset, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Polis olayla ilgi soruşturma başlatırken, Nurten Öztürk’ün cesedinin otopsi için Ankara Adli Tıp kurumu’na gönderileceği öğrenildi. 10 gündür kendisinden haber alamadıklarını belirten komşuları, “Evden dışarı sadece emekli maaşını alacağı gün çıkardı. Onun dışında ne dışarı çıkardı ne de kapıyı kimseye açmazdı. Apartmandan kötü kokular gelmeye başlayınca fare öldü sandık. Sonra kokuların Nurten Öztürk’ün evinden geldiğini anlayınca polis ekiplerine haber verdik” dediler.

Yorumlar

  1. Rabiya dedi ki:

    Şüpheli olan ne?

Yorum Yaz