ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

17 Mayıs 2013
1.332 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Alaplı Merkez Ortaokulunun organize ettiği öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel projelerin yer aldığı TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.


Açılışa Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli  Eğitim müdürü Hüseyin Taşıran, Ak Parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu , Belediye Meclisi üyesi Mehmet Yaman, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğretmenlerin yönetiminde ve ilgi alanları doğrultusunda hazırladıkları çalışmalarını sergileyen öğrenciler, stantlarda gelen ziyaretçilere bilgi verdiler. Fuarda, Hidrokol,Renkli Seralar, Perde asma işkencesine son,Sadık Dostumuz Bumerang, Yalıtımda Fındık Kabuğu,Limonla çalışan Saat, Soğan kokusuna Son ,Güçlü Üçgen, Küresel Isınmaya Beyaz Çözüm gibi hem sosyal yaşama katkı veren hem de geliştirildiğinde büyük yararlar sağlayacak çalışmalar yer aldı.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu  öğrencilerle yaptığı konuşmada, “TÜBİTAK’ın destek verdiği ve okullarımızın ilgi gösterdiği, öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara ve arayışlara yöneltilmesini amaçlayan bu projenin çok önemli ve başarılı örneklerini gördük. Gençlerimiz insan hayatındaki zorlukların çözümünü irdeleyerek insan yaşamını kolaylaştıracak projelerini gerçekleştirerek başarılı çalışmalar ortaya koymuşlar. Sizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Davetlilere Alaplı Merkez Okulu velilerinin hazırlamış olduğu yiyecekler davetlilere ikram edildi

ALBUM ADI BİLİM FUARI SERGİSİ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/17/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz