ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ

7 Ocak 2013
577 kez görüntülendi

ALAPLI’DA  KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Alaplı İlçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle İlçe merkezinde birçok araç yollarda kaldı.

Alaplı’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Sabah işlerine gitmeye çalışan birçok sürücü araçlarıyla yollarda kalırken bazı sürücüler ise zincir takmak için uzun süre uğraştı.

690 evler mevkisinde kar nedeniyle yolda kalan sürücüleri polis zincir takmaları konusunda uyarılarda bulunurken, zincirsiz araçları karayoluna çıkmalarına izin vermedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde bastıran kar yağışı nedeniyle Zabıta ve fen işleri ekiplerini alarma geçirdiklerini söyledi.

İş makinelerinin kar nedeniyle kapanan yolları açtıklarını ifade eden Çimenoğlu, “ Zabıta ve fen işlerine bağlı ekipleri kar nedeniyle 24 saat hazır tutacağız. Sabah saatlerinde bastıran kar yağışı nedeniyle iş makinelerimiz özellikle ana halterlerde çalışmalara başladı.Şu an itibariyle önemli bir durum yok.Tüm iş makinelerimiz ve ekiplerimizle kara karşı hazırlıklıyız.Sadece orman işletmesinde iş makinesi desteği isteyeceğiz”

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ise tüm kamu kurum ve kuruluşlarına kar yağışı nedeniyle acil kurtarma ekiplerinin hazırlıklı olmaları için yazı gönderdiklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz