ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DAN SON HACI GRUBU UĞURLANDI

30 Eylül 2012
741 kez görüntülendi

ALAPLI’DAN SON HACI GRUBU UĞURLANDI

Alaplı’dan 18 kişilik hacı adayı dualarla  kutsal topraklara uğurlandı .

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile mukaddes topraklara gidecek olan 18  hacı adayı 29 Eylül Cumartesi günü   Merkez Camii önünde düzenlenen tören ile uğurlandı.

Ulu Camii imam hatibi Bekir Çiftçi’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Müftülük İlahi grubunun seslendirdiği ilahilerden sonra, Müftü Vekili O.Fatih  Eryiğit konuşma yaptı. Eryiğit yaptığı konuşmada, hacı adaylarını mübarek topraklara  uğurlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Allah      hacılarımıza yol açıklığı, sağlık ve afiyet içerisinde görevlerini en güzel şekilde yapmayı ve sağlık içerisinde  ailelerine kavuşmayı nasip eylesin. Allah gitmeyenlere de en   yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin.”  dedi.

Merkez Camii Müezzini İrfan Sarıoğlu ‘nun yaptığı uğurlama   duasının ardından tekbir, telbiye ve salavatı şerifeler ile    otobüse binen hacı adayları ve uğurlamaya gelen yakınları  arasında duygulu anlar yaşandı.

Hacı adayları Ankara’dan uçakla kutsal topraklara gidecekler.10 Kasım 2012 günü dönüş yapacaklar.

Alaplı’dan bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı ve  özel Seyahat   Acentaları organizasyonu  ile 58 hacı adayı mukaddes topraklara  gitti.

ALBUM ADI DİYANET HACILARINI UĞURLAMA, Fotograf Mustafa Kanca on 9/29/2012 (156 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. fatih dedi ki:

    Allah güle güle gidip gelmeyi ve huzur içerisinde ibadetlerini yapabilmeyi nasip eylesin. Bizleri de duadan unutmazlar inşaallah…

Yorum Yaz