ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’DAN SUDAN’DAKİ YOKSUL AİLELERE YARDIM

31 Ekim 2012
909 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Alaplı ve Ereğli’den gönüllü bir gurup iş adamı, Kimse Yok mu Derneği ile birlikte Sudan’da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Kimse Yok mu Derneği ile Sudan’a giden Alaplı Nur Mermer Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Şaban Kurtul, Kurban bayramı öncesi sudana giderek Müslüman yoksul aileler için kurban kestiklerini söyledi. Herkesin gidip görmesi gerektiği bir yer olduğunu ifade eden Kurtul, şunları söyledi;

“Kimse Yok mu Derneği ve Birlik Makine sahiplerinden Aydın Semerci, Alaplı Taç Perde Mustafa Yener ve bir gurup iş adamı ile birlikte Kurban Bayramını Sudan’daki yoksul Müslüman kardeşlerimizle birlikte geçirdik. Orada kurbanlar keserek etlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Ayrıca Alaplı ve Ereğli’den esnaflarımızın bağışladığı giysilerle oradaki çocukları giydirdik. Sudan’da ihtiyaç sahibi aileler çok fazla, ben Sudan’daki yoksul Müslüman kardeşlerimizi televizyonlarda gördüğümde çok fazla etkileniyordum. Hep Sudana gidip Müslüman kardeşlerimize yardım etme hayalim vardı. Bu hayalim Kurban Bayramında gerçek oldu. Kimse Yok mu Derneği ile birlikte Sudan’a giderek ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettik” dedi.

ALBUM ADI ALAPLI’DAN SUDAN’A KURBAN YARDIMI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/31/2012 (15 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


ALAPLI’DAN SUDAN’DAKİ YOKSUL AİLELERE YARDIM Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz