ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’YA MODERN SPOR SALONU YAPILACAKTIR

22 Nisan 2017
822 kez görüntülendi

ALAPLI’YA MODERN SPOR SALONU YAPILACAKTIR

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, “Hem spor salonun hem de gençlik merkezinin ilçemize kazandırılması için çalışmalarımız sürüyor.

Alaplı ilçemizde gerçekleştirilecek bu projeler için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yer tahsisi ve temini noktasında Alaplı Belediyesine müracaat yapılmıştır. Ancak halen bu güne kadar cevap verilmemiştir. Projeler için gerekli olan yerler Alaplı Belediyesince tahsis edildiği takdirde bu yatırımların ilçemize kazandırılması hız kazanacaktır dedi.

Alaplı ilçemize gençlik ve spor yatırımlarını kazandırmak için olağan üstü çaba sarf ediyoruz. Spor salonumuzun çok eski ve ihtiyaca cevap vermeyecek durumda olduğu hepimizin malumudur. İlçemize modern bir spor salonu yapılması için Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu’nun, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Bakanlık yetkilileri ile yapmış olduğu görüşmeler sonrasında yer arayışlarına başlanılmıştır. Bunun yanısıra, gençlik merkezi için düşünülen yerin yeterli olmaması nedeniyle yapımına başlanılamadı.
Hem spor salonun hem de gençlik merkezinin ilçemize kazandırılması için çalışmalarımız sürüyor. Alaplı ilçemizde gerçekleştirilecek bu projeler için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yer tahsisi ve temini noktasında Alaplı Belediyesine müracaat yapılmıştır. Ancak halen bu güne kadar cevap verilmemiştir. Projeler için gerekli olan yerler Alaplı Belediyesince tahsis edildiği takdirde bu yatırımların ilçemize kazandırılması hız kazanacaktır.
Bir diğer konu ise içerisinde basket ve voleybol ve tenis kortları bulunan semt sahalarıdır. Yine bu konuda da Belediyece yer tahsis edildiği takdir çalışmalara başlanılacaktır.
İlçemizde arsa sorunları çözüldüğü takdirde, 800 lisanlı sporcumuzun bulunduğu ilçemize bu tesisler mutlaka kazandırılacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.
Kamuoyuna saygıyla.

yavuz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz