ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI’YI ALGI OPERASYONU İLE YÖNETMEYİNİZ

16 Şubat 2019
689 kez görüntülendi

ALAPLI’YI ALGI OPERASYONU İLE YÖNETMEYİNİZ

Uzun uyardı: Alaplı’yı algı operasyonu ile yönetmeyiniz

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, Seçim Parti Bürosun’da  yaptığı konuşmada muhalefetin şu ana kadar Alaplı’yı algı ile yönettiğini  dikkat çekerek”  Şu ana kadar Alaplı’yı algı ile yönettiği için biz bir cümle söylediğimizde Alaplı’nın huzurunu kaçırmayın diye bir hava oluşturmaya çalışıyorlar. Kendi taraftarlarını ümitlendiriyorlar” dedi.

Seçim Bürosunda  vatandaşlarla bir araya Ak Parti Alaplı Belediye Başkanı Celil Uzun’nun  burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanımızda bir telaş var.buda bizi üzüyor.hatta bugün öğreniyorum ki,bazı arkadaşlarımızın dostlarımızın ellerini sıkmıyor.bir yandan da Alaplı’da birlik beraberlikten bahsediyor.bunlar bizi üzüyor.diyerek, şöyle konuştu:  Seçim döneminde hiç bir kimsenin konuşmamız  karalama anlamında konuşmamız olmadığı  .bu gibi konuşmalara çok dikkat ediyoruz.hatta konuşacak cümleleri özelikle seçiyoruz.Sayın Belediye Başkanımızın dün yapmış olduğu konuşmalar aslında bizi üzüyor.Belediye Başkanımızda bir telaş var.buda bizi üzüyor.hatta bugün öğreniyorum ki,bazı arkadaşlarımızın dostlarımızın ellerini sıkmıyor.bir yandan da Alaplı’da birlik beraberlikten bahsediyor.bunlar bizi üzüyor.diye konuştu.

“Algı operasyonu yapıyorlar”

Başkan alışmış,ne yaparsa yapsın.karşısında muhalefet olmadığı için bu düzen bu böyle gideceğini zannederek ,  bu seçimde  algı operasyonunu yaptığını belirten Uzun ,  şöyle konuştu:

 

“Başkanın her zaman yaptığı olay şu, Şu ana kadar Alaplı’yı algı ile yönettiği için biz bir cümle söylediğimizde Alaplı’nın huzurunu kaçırmayın.Başkan alışmış,ne yaparsa yapsın.karşısında muhalefet olmadığı için bu düzen bu böyle gideceğini zannediyor.

şimdi ben değerli Başkanımın şöyle bir konuşmasını dinledim, diyorki,

Karayolun benim zamanımda kapandı söylüyor.bu gerçek değil.Benim Başkanlığım döneminde Tüneller ve köprünün temel atılmasında bulundum.İl Başkanlığım dönemi orada bittikten sonra açılışlarda il Başkanı değilim onu öncelikle düzeltelim” diyen Uzun, Alaplı Giriş yolunun resmi yoldan kapanmasına sebeb veren Belediye olduğunu dikkat çekti.

 

Ercan Candan” Belediye Başkanı kendi ayağına kurşun”

Celil Uzun konuşmanın devamında “Ercan Candan Milletvekili döneminde bir şekilde Karayolların vasıtasıyla açmaya çalışıyordu. gayri resmi olsa.ama sayın başkan,resmi yazıyı gönderince Karayollarından gelen Mühendislerimiz  gelince buranın kesinlikle açılamayacağını rapor verdikten dolayı hem Ercan Candan’ın bir demeci vardı, Belediye Başkanı kendi ayağına kurşun sıktı diye evet en büyük ihanet o dönem içerisinde bence  o  yazdığı yazıyla Alaplı’ya yapmış oldu.tabi bunun üzerinde ezikliği olduğu için sağa sola saldırıyor bizide üzüyor .diye konuştu.

“İl Başkanlığım dönemimde Tüm yatırımlar Alaplı’ya geldi”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in yapmış olduğu açıklamasında , Celil Uzun’un İl Başkanlığı döneminde  Faruk Çaturoğlu ve Nevzat Çimenoğlu’na yardım edilmediğine değinen Uzun,”hizmetler yapılmamış diyor.Başkanın hafıza sorunu var galiba hafızasını tazelemesini istiyorum.Benim İl Başkanlığım dönemimde Belediye Başkanı doğrudur,her hizmeti biz Faruk’la beraber birlikte yaptık zaten.

Adliye Sarayından Hükümet Konağından , Hastanemize , Doğal Gaz yapımına , Sahil yapım dolgusuna , Belediyenin Pazar yerine hepsini Faruk beyle yaptık.

neden yaptık iktidar partisinin Belediyesi vardı, İktidar Partisin İl Başkanı vardı, hiç bir aramızda görüş ayrılığı olmadan o biz ona yardım ettik o yaptı ve ALaplı’yı bu hale getirdik, bunu bile görmemezlikten geliyor.olmayanlarında o yapmış gibi gösteriyor.lütfen bunu başkan yapmayalım. bunlar artık komik duruma düşüyor.

“Vatandaşlar artık Nuri Tekine inanmıyor “

Celil Uzun,” Başkanın korkusu varsa seçimi kaybedeceği konusunda , onun için bir şey söyleyemiyorum.ben asıl bir noktada destek olmamızı istiyorum ama başkanım  bu şekilde malesef  propaganda içerisinde geziyor ve dolaşıyor ama vatandaşımız artık buna inanmıyor.

 ” 15 Temmuz  gecesinde  neden  Belediye Apolyelerinden çağrı yapılmadı”

Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’un 15 Temmuz gecesi Nuri Tekin’in nerede olduğunu söylemesi üzerine konuşan Uzun,”ben 15 Temmuz gecesi nerede diye sormuştum, hiç ses yokken şöyle dedi ki, Ben Kaymakam vasıtasıyla Emniyet Müdürlüğü gittim sabah dörde kadar orada oturdum diyor. Başkanım zaten ben sana bunu söylettirmek için uğraştım. neden sen Alaplı halkın arasında değildin, siz oraya gittiniz Pozisyon almaya çalışıyordunuz.seyrediyordunuz Genel Başkanınız gibi eğer posizyona göre sokağa çıkacaktınız ne yaptınız sabaha 4 kadar her şey Ak Partinin eline geçtiğini hükümetin tekrar sahip olduğunu görünce sokağa çıktınız.

ama sizin derdinizi biz gayet çok iyi biliyoruz.peki ondan sonra 2 gün içerisinde neredeydiniz, bu iki gün içerisinde hiç bir yerde değildiniz.

onun için lütfen Alaplı Halkına doğru bilgiler veriniz.biz sizin orada maksadınızı ne olduğu gayet iyi biliyoruz.Benim bildiğim bir Belediye Başkanı Karakolda oturmaz.Benim bildiğim Belediye Başkanı halkın içerinde oturur.ama sayın başkanımız bunu gerçekleştiremedi. başka husus ,Belediye hoparlöründen kendisine talep oldu, vatandaşı sokağa çağrılması hususunda maalesef onuda yapmadı. sayın başkanımız.Cami hoparlöründen sela okundu o dönem içerisinde hem vatandaşlarımız sokağa çağrıldı.

Başkanımız bu şekilde hareketleriyle sanki Alaplı’nın sahibi oymuş gibi hareketlerin artık geçerli olmadığı için biz bunları ortaya koyarak söylüyoruz.diye konuştu.

Uzun”Alaplı ‘da Güreşlerin olması için üst üste Güreş ağası oldum “

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekine destek vermek için Alaplı’ya gelen bir Güreşçi için şöyle konuşan Celil Uzun,”  dün bir Güreşçi Arkadaşımız Alaplı’ya gelmiş ve demişki kendisine ben destek veriyorum. bu güreşçi Arkadaşımız sadece Alaplı’ya Güreşlerde gelen Alaplı Güreşlerini Organizasyonda bulunan bir arkadaşımız. bu bir kendisini uyarıyorum,ikincisi sen sayın Güreşçi arkadaşım, sen Alaplı’da güreşleri bitiren adama nasıl destek veriyorsun.neye göre destek veriyorsun.Alaplı’da Güreşlerin yapılmamasını sağlayan bu Belediye Başkanı değilmi,Güreşlerde üç dönem üst üste güreş ağasıydım, kendim cebimden Güreş ağalığını yaptım.üç dönem bu güreşlerin devam etmesi için uğraştım.peki senin desteklediğin Başkan hangi dönem Güreş ağalı yaptı.kendi cebinden para harcadımı. Alaplı’da hiç bir zaman kendi cebinden bir dikili ağacı olmayan bu arkadaş ama Alaplı’nın sahibi olan bu arkadaş. şeklinde devam etti.

“Alaplıların karşısına her gün yeni Projelerle çıkıyoruz”

Konuşmanın devamında  konuşan Uzun,” onun için ben değerli arkadaşlarımıza değerli Alaplı’lara bir kere daha iyi düşünmelerini istiyorum. artık bu algı Operasyonlarına son vermelerini istiyorum. bunlara inanmadıklarını zaten ben biliyorum ama bu Arkadaşlara algıya gerek olmadığına düşünüyorum.Özelikle Alaplı halkıma tekrar bizim çalışmalarımıza takip etmeleri.Alaplı’ya neler kazandıracağımızı özelikle her gün yeni bir  Projelerle karşılarına  çıkıyoruz.her gün yeni Proje ortaya koyuyoruz. Önemli olan Alaplı Kısırlı dönge içerisinde kalması değil Alaplı’nın artık genişlemesini istiyoruz. Alaplı artık genişleme zorunda. biz onlar gibi kalkıp da , Alaplı’nın sınırlarını Pidosun önüne getirip de kesinlikle kesinlikle söylüyorum, Alaplı’yı dar bölgeye sığdırmayacağız.daha geniş bölgelere inşallah açacağız.ifadelerini kullandı.

uzun

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz