ALAPLI HABERLERİ

ALGES İKİ TRANSFER YAPTI

26 Ocak 2017
955 kez görüntülendi

ALGES İKİ TRANSFER YAPTI

Paravolley Türkiye 1’inci Liginde mücadele eden Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Takımı Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam ederken Bir yandan da İki Büyük Transfer Gerçekleştirdi.

Geçen yılın Ankara Başkent Olimpik şampiyonu Mehmet Yılmaz  ile paralimpik Kulübünden  Milli oyuncusu  İranlı Ramezan Nandi Nezami’ni renklerine kattı

Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesinde düzenlenen imza törenin de konuşan , Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut,  Gelecek yıllarda daha güçlü ve başarılı bir kadro oluşturmak amaçlı takıma yeni oyuncular katmaya devam etmek istediklerini belirterek,  Mart ayında başlayacak olan Paravolley Türkiye 1’inci Liginde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Gecen yılın şampiyonu Ankara Başkent Olimpik ve paralimpik Kulübünde oynayan  Mehmet Yılmaz ve İranlı Milli Oyuncusu  Ramezan Nandi Nezami transfer ettiklerini söyleyen Korkut, şöyle dedi:

“4 yıldır devam eden – Paravolley Türkiye 1’inci Ligine gecen yıl katıldık. İlk yılımızda 10 takım arasından ligi altıncı sırada tamamladık. Bu yıl şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda takımızı güçlendirmek için yüzün üzerinde milli maçı olan bir dönem Erdemir voleybol takımında formasını giyen Mehmet Yılmaz’ı transfer etti. Yılmaz aktif voleybolu hayatına devam ederken ayak bileklerinden geçirdiği rahatsızlıktan dolayı spor hayatına oturarak voleybol oynayarak devam ediyor. Ayrıca İranlı sporcu Ramezan Nandi Nezami’de gecen yılın şampiyonu Ankara Başkent Olimpik ve paralimpik Kulübünde oynuyordu. Bu iki sporcuyu transfer ederek gücümüze güç kattık. Hedefimiz ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz.”dedi

Geçen yılın Şampiyonluğu yaşayan Milli sporcu Mehmet Yılmaz ise, Arkadaşlarımızla birlik sonuna kadar mücadele ederek oturarak voleybol ligini şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.” dedi.

İranlı Ramezan Nandi Nezami’de, hep birlikte Alaplı Oturarak voleybol takımına şampiyon yaşamaya geldim ve hep beraber şampiyonluk kupasını kaldıracağız .” ifadesini kulandı.

İmza törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Spor Müdür vekili Cevat Çevik katıldı.

alges

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz