ALAPLI HABERLERİ

ALİMDER OLAĞAN KONGRESİNİ YAPACAK

17 Eylül 2014
965 kez görüntülendi

ALİMDER OLAĞAN KONGRESİNİ YAPACAK

Alaplı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ALİMDER) Başkanı Osman Odabaş   Basın Açıklaması yaptı. Açıklamasında şöyle dedi

Bizler kısa adı ALİMDER olan Alaplı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak ilçemizdeki tüm İmam Hatip camiasını bir çatı altında toplamak, Alaplımızda İmam Hatip ruhunu canlandırarak okulumuz ile olan manevi bağlarımızı devam ettirmek, okulumuza ve öğrencilerimize her türlü maddi ve manevi desteği sağlamak, ilçemizde bulunan İmam Hatip mezunları ve mensuplarının birbirleriyle irtibatını sağlamak ve halkımızda İmam Hatiplerin sosyal ve ictimai hayata olan etkilerini ve önemini kavramaları için farkındalık ortaya koymak adına kurulmuş bir derneğiz.

Böylesine ulvi amaçlarla kurulmuş olan derneğimizin 1. olağan kongresini 20.09.2014 cumartesi günü saat 14.00’de Alaplı Belediye Kültür Salonu (eski tansa üstü)’nda yapacağız. Kongremize tüm İmam Hatip mezunu ve mensuplarımızı; ayrıca kalbi İmam Hatip aşkıyla çarpan İmam Hatip gönüllüsü Alaplı halkımızı davet ediyoruz.

alimder

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz