ALAPLI HABERLERİ

ALİMDER ÜYELERİ KAHVALTI DÜZENLEDİ

16 Mayıs 2016
921 kez görüntülendi

ALİMDER ÜYELERİ KAHVALTI DÜZENLEDİ

Alaplı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ALİMDER) üyeleri kahvaltıda buluştu.

Alaplı İmam Hatip Lisesi Bahçesinde düzenlenen kahvaltıda konuşan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, kendisini de bir imam hatip lisesi mezunu olduğunu ve bununla da gurur duyduğunu söyledi.

İmam hatip lisesi mezunlarını önemsediklerini anlatan Çaturoğlu, “İmam Hatipli olmak ayrı bir ruhtur, aşktır, şevktir bir heyecandır. Onun daha da artırarak inşallah devam ettirilmesi gerekiyor. Alaplı’da yeni bir İmam Hatip Lisesi inşaat çalışmaları başladı. İnşallah tamamlanarak hep beraber hizmete açacağız. İmam hatip ortaokulu içinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Dernek Başkanı Osman Odabaş ise, 3 yıl önce kurduğumuz ALİMDER ile bir çok etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Derneğimizi kurduğumuzda amacımız İlçemizdeki tüm İmam Hatip mezunlarını bir araya getirmekti. Aramızda sevgi ve muhabbet oluşturmak. Mezun arkadaşlarımızla birlikte sosyal ve Kültürel faaliyetlerde bulunmak imam hatip okullarımızın yapacakları faaliyetlerde her türlü maddi ve manevi desteği vermektir.” dedi.

Kahvaltıya eski okul müdürleri, emekli öğretmenler, okulda görev yapmış öğretmenler, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş ile Alimder üyeleri katıldı

alimder

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz