ALAPLI HABERLERİ

ALPEREN OCAKLARI ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

31 Temmuz 2015
689 kez görüntülendi

ALPEREN OCAKLARI ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Alaplı İlçesinde Alperen Ocakları Vakfı şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Day, BBP Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, Alperen Ocakları Alaplı Şube Başkanı Erdal Kızılkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan, İl Başkanı Taner Yıldırım, bir elinde kuran bir elinde Bilgisayar olan bir gençliğin yetişmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Alaplı Alperen Ocakları şubesinin açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Yıldırım,Şehit Muhsin başkanımızın dediği gibi bir elinde kuran bir elinde Bilgisayar olan bir gençliğin yetişmesi için çağımızın gerekleriyle donatılmış rekabet edebilecek güçte ve nitelikte gençlerin yetişmesi için hizmet verecektir. BBP olarak gençlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak yanındayız.” Dedi.

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Day, da Alperen ocakları köklü bir maziye sahip olduğunu belirtti. Bu gün Türkiye çok zor ve tehlikeli bir dönemden geçtğini vurgulayan Day, “ Türkiye’nin ufkundan karabulutlar toplanmaktadır. Alperen ocakları olarak sağduyulu hassasiyetimizi koruyacağız. Alperen ocakları genç nesillerimizi her türlü kötü düşüncelerden ve alışkanlıklardan koruyan bir kalkan görevini göstermektedir. Alperen Ocakları olarak bu topraklara vatanım diyen bu insanlara milletim diyen bu bayrak benim diyen bu vatanım benim diyen herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır. Bu gün Türkiye çok zor ve tehlikeli bir dönemden geçmekte olup Türkiye’nin ufkundan karabulutlar toplanmaktadır. Alperen ocakları olarak sağduyulu hassasiyetimizi koruyacağız. Yalnız şunu iyi bilsinler ki Türkiye’nin en büyük hazinesi olan milli kardeşleri ruhu ve Alperen ocakları yüreklerinden gelerek düşmana şu tepkiyle seslenmek ister. Biz biriz, biz büyük Türkiye’yiz. Yüreği Türk milleti için atan, yüreği vatan sevgisiyle çarpan,yüreği aziz şehitleriyle yanan alperenleriz.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek dua edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz