ALAPLI HABERLERİ

AMAÇ İLÇEMİZDEN MİLLİ SPOCU YETİŞTİRMEK

6 Şubat 2013
567 kez görüntülendi

AMAÇ İLÇEMİZDEN  MİLLİ SPOCU YETİŞTİRMEK

Milli takıma sporcu yetiştirmek

Alaplı Gençlik Hizmetleri Spor Müdür Vekili Mustafa Öztürk, yeni atanan antrenörlerle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunu ziyaret etti.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, İlçede herkesimden insanın spor yapması için 4 adet antrenör atandığını söyledi. Halk oyunları ve masa tenisi antrenörleri için görüşmeler yaptıklarını anlatan Öztürk, “İlçemizde gencinden yaşlısına kadar her insanın spor yapabilmesi için 4 adet antrenör ataması yapıldı. Öncelikle hedefimiz okul çağındaki öğrencilerimize sporun her dalını sevdirmektir. Bun için bir çalışma yapmaktayız. Aynı zamanda da yetişkin insanlarımızda açacağımız kurslardan ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir. Voleybol, Hentbol, güreş ve tekvando antrenörlerimiz salonumuzda çalışmalara başladılar. Halk oyunları ve masa tenisi antrenörü içinde yazışmalar yaptık. İnşallah İlçemizde herkes spor yapacak”dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise, göreve başlayan 4 antrenörlümüzle birlikte alt yapıdan milli takıma sporcu yetiştireceklerini söyledi. Kapalı spor salonunun yenilendiği zaman daha aktif hala geleceğini ifade eden Çimenoğlu, şöyle dedi;

“İlçemize Zonguldak İl Spor Müdürlüğü tarafından tekvando, güreş, hentbol ve voleybol olmak üzere 4 ana branşta antrenör atamıştır. Bunlar daha önce Alaplımız’da yoktu ihtiyacımız vardı. İlçemiz spora çok meraklı ve yatkın. Voleybol takımız 3 ligde mücadele ediyor. Alaplımız güreşte kendini ispat etmiş tanınmış bir İlçemiz, hentbol ve tekvandoda bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kapalı spor salonumuz yenilendiği zaman daha güzel hala gelerek aktif olacaktır. Daha çok gencimiz spor yapma imkanı olacaktır. Spor demek sadece futbol değildir. İnşallah yeni atanan antrenörlerle birlikte sporu okullarda tabana yayarak milli takıma kadar sporcu yetiştirebiliriz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz