ALAPLI HABERLERİ

AMBULANSA YOL VER,HAYATA YOL VER

9 Mayıs 2017
1.917 kez görüntülendi

AMBULANSA YOL VER,HAYATA YOL VER

Alaplı İlçe Sağlık Müdürlüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri  ve 112 Acil Sağlık ekipleri, “Ambulansa Yol ver,Hayat Kurtar ” sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında ambulanslara trafikte yol verilmesi için bilinçlendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

İlçe girişinde Alaplı  ilçe Jandarma Bölük komutanlığı önünde  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte sürücülere, ambulanslara trafikte yol verilmesi için bilinçlendirme amacıyla sağlık personelleri tarafından broşür ve proje materyaller dağıtıldı.

Ambulans Şoförü Mehmet Karaşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafikte ambulansın geçiş önceliğine dikkat çekmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte”Ambulansa Yol ver,Hayat Kurtar “projesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Toplum Sağlık Merkezi Müdürü Celal Altay ise, acil hastalarda vakit kaybının önüne geçilmesini için “Ambulansa Yol ver,Hayat Kurtar ” sloganıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüyle birlikte uygulama yaptıklarını belirtti.

hayata yol ver

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz