ALAPLI HABERLERİ

ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET GECESİ DÜZENLEDİ

10 Haziran 2014
1.351 kez görüntülendi

ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET GECESİ DÜZENLEDİ

Alaplı Anadolu Lisesi mezuniyet gecesi okulun bahçesinde  yapıldı

Alaplı Anadolu Lisesi  13 . dönem olarak  mezunları arasına 86 kişiyi daha kattı. Bugüne kadar 13 yılda 1117 kişi okuldan mezun oldu.

Mezuniyet törenine Alaplı protokolünden ve milli eğitimden kimse katılmadı . Okulun eski müdürü Akçakoca Milli Eğitim Müdürü Çevat Çevik ,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler. veliler  ve kalabalık bir davetli grubu katıldı

Mezun olacak öğrenciler sırayla tören alanına   alındıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Okul Müdürü vekili Ersin Atlıhan bir konuşma yaptı. Çevik; Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, geriye dönüp baktığımızda okulumuzda başarılı çalışmaların yapıldığını görmekteyim. 2013-2014 faaliyetlerinde büyük başarılar elde ettiğimiz eğitim yılı olarak hafızalarımızda yer alacaktır.  Okulumuz Toplam Kalite ödülü için Ankara’ya gidecektir.Bütün bu çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerime ve siz değerli velilerimin telaşı ve heyecanı daha başka ve daha anlamlı. Çünkü sizler Anadolu Lisesi’nden mezun olacak 86 mümtaz öğrencinin velilerisiniz. Dedi

 

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu.

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan, 2013–2014 Öğretim Yılı okul üçüncüsü Esra Sezer, okul ikincisi Derya Saraçoğlu, okul birincisi Fatih Usta’ya  Akçakoca Milli eğitim müdürü  tarafından başarı plaketleri verildi. Okul birincisi olan Fatih Usta  ismini okulun on ikinci dönem  mezunları adına kütüğe çaktı ve duygularını anlatan bir konuşma yaptı.

Öğrenciler okulda geçirdikleri dört koca yılı ve okuldan ayrılışlarını mezuniyet belgeleri ile taçlandırdı.

Okul öğrencilerinin kurmuş olduğu orkestra ekibi  güzel parçalarla dinleyenlere ve öğrencilere güzel vakit geçirtti.

Öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra öğrenciler hep beraber keplerini havaya attılar.

Havai fişek gösterileri ile program sona erdi

ALAPLI ANANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ paylaşan: kanca67

From ALAPLI ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ, posted by Mustafa Kanca on 6/10/2014 (185 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz