ALAPLI HABERLERİ

ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM ANMA TÖRENİ

18 Mart 2014
737 kez görüntülendi

ANADOLU LİSESİNDEN MUHTEŞEM ANMA TÖRENİ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ‘nin 99. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü Alaplı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alaplı Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen törende törene katılanlar göz yaşlarını tutamadı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ nin 99. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü, Alaplı’da 18 Mart sabahı saat 10:0’da Atatürk anıtı önündeki çelenk koyma programı ile başladı.

Tören programı dün Alaplı Anadolu Lisesi konferans Salonunda devam etti.

Törene Alaplı protokolü, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum örgütleri, gazi ve şehit aileleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan buradaki programda ilk olarak Alaplı Anadolu lisesi Müdürü Cevat Çevik günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Daha sonra Günün anlam ve önemine ilişkin olarak okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran  tarafından verildi.

Program, Alaplı Lisesi tarafından cepheleri anlatan şiir, askerlik türküleri ve hazırlanan tiyatro gösterisi ile devam etti. Törende Ereğli ve Alaplı’dan şehit düşenlerin resimleri slayt ile gösterildi. Tiyatro gösterisi sırasında da protokol gözyaşlarını tutamazken, gösteri izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Warning: A size mismatch error occurred while trying to fetch the photos (the album reported 119 entries, but only 100 were returned).

From 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI, posted by Mustafa Kanca on 3/18/2014 (Showing 100 of 119 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz