ALAPLI HABERLERİ

ANNELER GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

10 Mayıs 2014
721 kez görüntülendi

ANNELER   GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz Anneler Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Yavuz mesajında şöyle dedi.

Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü  ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen tek varlık, değerli  Annelerimiz dir. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu asla ödeyemeyiz. Çünkü anneler, taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa canını, kalbini ve sadece kendisine özgü hislerini de katan da tek varlıktır.

Bir Annenin çocuklarına gösterdiği fedakarlığın sınırsızlığı, aslında topluma karşı da bir fedakarlıktır. Ailenin çekirdeği olan kadın olmadan, anne olmadan, sosyal barışın ve hatta evrensel barışın korunması mümkün değildir. Aileyi aile yapan yegane gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır. Bu, kimsenin inkar edemeyeceği ilahi bir hakikattir.

Bu vesileyle; Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri birer sevgi sembolü olan, hayatın tüm güzelliklerine layık olan baş tacımız annelerimizin Anneler Gününü Tebrik ediyor ,tüm  annelerimize sevgilerimi ,saygılarımı ve selamlarımı  iletiyor,sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz