ALAPLI HABERLERİ

ANNESİNİN HAYIR DUASINI ALDI

10 Mayıs 2015
666 kez görüntülendi

ANNESİNİN HAYIR DUASINI ALDI

 

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel seçim için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, yoğun programından fırsat bulup Baba ocağına giderek, Annesi Ayşe Çaturoğlu’nun Anneler gününü kutladı.

BABAOCAĞINA GİTTİ

Son bir aydır Kdz. Ereğli ve Alaplı’da seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Çaturoğlu, Bu yıl 10 Mayıs Pazar gününün Anneler Günü olması sebebiyle Alaplı İlçesi Karşıyaka Mahallesindeki Baba ocağına gitti.

Burada annesine gül takdim eden Çaturoğlu ardından Annesinin anneler gününü kutlayarak elini öptü, kucaklaşarak hasret giderdi.

Burada yaklaşık yarım saat kalan Çaturoğlu’nun annesi ile arasındaki sıcak diyalogunu görülmeye değerdi.

CENNET ANNELERİN AYAKLARININ ALTINDADIR.

Annesi Ayşe Çaturoğlu’nun kendisi için kalbinde yerinin her zaman farklı olduğunu kaydeden Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Annem her zor dönemimizde bizim yanımızda yer aldı, almaya da devam ediyor. Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren annemin, anneler gününü kutlamak istedim. Hadisi Şerif’te ifade edildiği gibi “Cennet Annelerin ayağının altındadır.” Biz bu duygularla annemize büyük bir sevgi ile bağlıyız. Annemi yaklaşık bir aydır seçim çalışmalarımız sebebiyle görme fırsatım olmuyordu. Bugün kendisi ziyaret ettim, hayır duasını aldım. Allah kimsenin annesini, babasını başından eksik etmesin. Onların yeri bizde her zaman ayrıdır.” dedi.

BABASININ DA HAYIR DUASINI ALDI

Bir süre evde Babası Haydar Çaturoğlu ile de sohbet eden Çaturoğlu ailesinin hayır duasını aldıktan sonra, seçim çalışmaları için baba ocağından Kdz. Ereğli ilçesine hareket etti.

ÇATUROĞLU-ANNE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz