ALAPLI HABERLERİ

AŞAĞIDAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNDA KAN BAĞIŞI

6 Mart 2015
727 kez görüntülendi

AŞAĞIDAĞ İLKÖĞRETİM OKULUNDA KAN BAĞIŞI

Türk Kızılayı Alaplı Şubesi  ve Aşağıdağ İlköğretim okulu  işbirliği ile kan bağışı düzenlendi. Kampanyada 40 ünite kan toplandı.

Aşağıdağ  İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışı etkinliğinde velilerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Etkinlik kapsamında okul müdürü , öğretmen ve öğrencilerin kampanyanın duyurulması amacıyla yaptığı ön çalışma velilerin katılımını sağlamış olup özellikle bayan veliler kampanyaya ilgi göstermişlerdir.
Aşağıdağ İlköğretim Okulu müdürü Ali İhsan Gökçe ; Kampanyaya öğretmenler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Okul yönetimi yaptığı duyuru ve öğrencilere dağıtılan davetiyelerle katılımı arttırdı.

Gökçe kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu, herkesin duyarlı olması gerektiğini, özellikle küçük yaşta eğitim verilmesinin önemini vurguladı. Kampanyamızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. dedi

Kızılay Alaplı Şube Sekreteri Mustafa Kanca ise “Aşağı Dağ  İlköğretim Okulu’nda kan bağışını yaptık. Güzel bir katılım vardı .  Aşağıdağ  İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz