ALAPLI HABERLERİ

AŞAĞIDAĞ KÖYÜ MUHTARI DEĞİŞTİ

1 Nisan 2014
2.032 kez görüntülendi

AŞAĞIDAĞ KÖYÜ MUHTARI DEĞİŞTİ
Alaplı Aşağıdağ köyü muhtarı İsa Korkulu muhtarlık seçimini kaybetti. Sezer Acar köyün yeni muhtarı seçildi .
 Aşağıdağ köyünde seçmenler sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oylarını kullandılar. Dört adayın  yarıştığı seçimlerde herhangi bir olumsuz olay geçmedi.Tüm Alaplı’da  olduğu gibi Aşağıdağ Köyü’nde de seçim heyecanı ve sonuçlarının merak edilir olmasına rağmen seçim genel anlamda sakin geçti.
Seçim saatleri içerisinde bir ara Alaplı İlçe Kaymakamı sayın Yıldıray MALĞAÇ ve jandarma bölük komutanı Emre Balcı   Dağ köyünü ziyaret ederek seçim heyecanını yakından izlemesi adaylara ayrı bir heyecan kattı. Sakin bir seçim havası içerisinde olunmasından dolayı memnuniyetini ifade edip, seçmenlere ve muhtar adaylarına teşekkür ederek iyi niyet temennilerinde bulunan MALĞAÇ, daha sonra seçmenler ve muhtar adayları ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Oy kullanma saatinin bitiminden sonra sandıklar açılmaya başlandı.
Aşağıdağ Köyü yönetimine talip olan İbrahim ÇEVİK, İsa KORKULU, İsmail EFE ve Sezer ACAR’ın girdiği seçim yarışını Sezer ACAR kazandı.
Oy sayımının bitmesinin ardından, resmi olmayan rakamlara göre en yakın rakibine 119 oy fark atarak seçimi kazanan Sezer ACAR, seçimin yapıldığı Aşağıdağ Köyü İlköğretim Okulu önünde seçmenlere ve köylülere kısa bir teşekkür konuşması yaparak. Bütün vaatlerinin arkasında olacağını, sorunsuz güzel günlerin Aşağıdağ Köyü’nün olacağını söyledi.
Biz de Aşağıdağ Köyü Muhtarı seçilen Sezer ACAR’ı tebrik ediyoruz.
sezerr
aşağşıdağ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz