ALAPLI HABERLERİ

AŞAĞIDAĞ KÖYÜNDE YANGIN KORKUTTU

22 Kasım 2013
691 kez görüntülendi

AŞAĞIDAĞ KÖYÜNDE YANGIN KORKUTTU

 

Aşağı Dağ Köyü’nde bir evin çatı katında meydana gelen yangında çatı kullanılamaz hale gelirken yangın paniğe ve korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Alınan bilgilere göre yangın 21 Kasım 2013 Perşembe günü akşamı Saat:22.30 sıralarında   meydana geldi.

Alaplı Aşağı Dağ Köyü’nde esnaflık yapan Sezer Acar’a ait 4 katlı evin çatısı tamamen yandı.  Evin çatısındaki ateşi gören köy sakinleri hemen 110 itfaiyeye haber verdi ve yangını söndürmek için seferber oldu. 4 katlı evin çatısını komple yaran yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar oluştu.

Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da yangına müdahale ederek olay yerine 4 itfaiye aracı sevk edildi. Olayı anında müdahale eden Alaplı itfaiyesi yangını söndürmek ve başka yerlere sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Çatının her yerini saran alevleri kısa sürede kontrol altına almayı başaran itfaiye ekipleri gecenin geç saatlerine kadar soğutma çalışması yaptı. Yangının çıkış sebebi konusunda kesin bir bilgi   yok. Bacadan çıkmış olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. Büyük korku ve paniğe sebep olan yangında emniyet açısından elektriklerde kesildi. 4 itfaiye arabasının müdahale ettiği yangında jandarma ve ambulansta olay yerinde bekledi. Yangının erken saatlerde meydana gelmesi ve havanın rüzgarlı olmayışı olası bir felaketi de önlemiş oldu. Olayın ardından yangının çıkış sebebi konusunda Alaplı itfaiyesi geniş çaplı inceleme başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz