ALAPLI HABERLERİ

AŞÇI ÇIRAKLARI KEPÇE YEMİNİ ETTİ

18 Mayıs 2017
1.573 kez görüntülendi

AŞÇI ÇIRAKLARI KEPÇE YEMİNİ ETTİ
Alaplı ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Aşçı Çırağı kursunu tamamlayan 23  kursiyer  için sertifika töreni düzenlendi.

Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen sertifika törenine Alaplı Milli Eğitim Müdür vekili Suat Günay , Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü vekili Abdurrahman Tüllüce , Müdür yardımcıları İsa Sudakap, Ömer Yavuz, Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rıfat Yiğit , okul yönetimi, diğer okul müdürleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan sertifika töreninde konuşan  Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rıfat Yiğit  yaptığı konuşmada, “Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olaral eğitim veren bir kurumdur. 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa tabi öğrenci yetiştirmekte olup tam gün tam yıl eğitim uygulaması yapmaktadır. Bu kapsamda okulumuzdaki alanlar tarafından halka yönelik kurslar açılmaktadır.  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Alaplı Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde 23  kursiyer ile başladığımız Aşçı çırağı  kursudur.  Şimdiden kursiyerlerimizi tebrik eder,iş hayatlarına başarılar dilerim. Ayrıca özel yaşamlarında sağlık, esenlik ve her şeyden önemlisi mutluluk dilerim. Bu kursiyerlerimizin yetişmesinde emeği olan Müdür Yardımcılarımıza,öğretmenlerimize  teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursu bitiren kursiyerler eşliğinde kepçe yemini etti.

 Törende ayrıca kursiyerler tarafından hazırlanan yemekler davetlilere ikram edildi.

yemin

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz