ALAPLI HABERLERİ

ASIRLIK DEDE TORUNUNUN DÜĞÜNÜNDE OYNADI

3 Haziran 2014
1.068 kez görüntülendi

ASIRLIK DEDE TORUNUNUN DÜĞÜNÜNDE OYNADI

Alaplı ilçesinde, 98 yaşında olan Ahmet Uslu, torununun düğününde dakikalarca oynayarak gençlere adeta taş çıkarttı.

Alaplı’da, Öznur ve Murat Uslu çiftinin Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdiler. Düğüne çiftin yakınlarının yanı sıra birçok akrabası ve arkadaşları katıldı.

Alaplı Baytekin Ticaret Necdet Baytekin’in kızı Öznur ile Hasanlı Köyünden Ahmet Uslu’nun oğlu  Murat ile hayatını birleştirdi

Alaplı’nın Hasanlı Köyü’nden olan, ‘Çakal Ahmet’ lakabı ile tanınan 98 yaşındaki Ahmet Uslu, düğünde damat torunu ve geliniyle birlikte dakikalarca oynadı. Damat Uslu’nun neredeyse 1 asırlık olan dedesi Uslu’nun bu performansı karşısında davetliler şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, ‘gençlere taş çıkarttı’ yorumlarında bulundular.

Eğlenceli etkinliklerde yer aldığını ifade eden dede Uslu; “Alaplı’nın Hasanlı Köyündenim. Her yeri geziyorum. Nerede bir eğlence varsa orada olmaya çalışıyorum. Organik ürünlerle beslenmeye çalışıyorum. Dört oğlum bir kızım var. Ömrüm ormancılıkta geçti.” dedi.

Bizde Alaplı haberleri sitesi  olarak çifti kutluyor, Ahmet dedeye de maşallah diyerek, torununun torununu da görmesinin nasip olmasını temenni ediyoruz.


ÖZNUR BAYTEKİN &MURAT USLU DÜĞÜN paylaşan: kanca67

From ÖZNUR BAYTEKİN & MURAT USLU DÜĞÜN, posted by Mustafa Kanca on 6/01/2014 (132 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. gökhan baytekin dedi ki:

    YEREL BASIN VE TEŞRİF EDEN TÜM DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.

Yorum Yaz