ALAPLI HABERLERİ

ATALAY ANADOLU LİSESİ DÜNYA SU GÜNÜNÜ KUTLADI

14 Mayıs 2014
691 kez görüntülendi

ATALAY ANADOLU LİSESİ DÜNYA SU GÜNÜNÜ KUTLADI

 

   Alaplı   Atalay Anadolu lisesi Fonetik Sanatlar Topluluğu Dünya su günü nedeni ile  Suyun yaşamımız ve çevremiz için ne kadar önemli olduğunu hazırladığı görsel etkinlikle kutladı

Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda yapılan etkinliğe Alaplı Atalay Lisesi velileri,öğrencileri ve öğretmenleri  ile diğer okulların idarecileri katıldı.

Açılış konuşmasını okul müdürü Selim Dervişoğlu yaptı. Dervişoğlu günümüzde suyun büyük önemi olduğunu  öğrencilerimiz suyun önemine dikkat çekmek için bu programı hazırladılar dedi.

 

 

Suyun dünyamız için  ne  kadar önemli olduğunu konuşmalar ; slaytlar ve görsel deneylerle izleyenlere anlattı. Ençok    2070 yılı susuzluğu canlandırılırken duygulu anlar yaşandı .Tedbir alınmazsa önümüzdeki  yıllar susuzlukla karşılaşılabilir teması işlendi .Ayrıca suyun vücut ve akıl cild sağlığı için önemi hakkında gösterimler yapıldı.

Su kullanımı ile ilgili yapılan röportajlarda izletildi.Suyun ne kadar önemli olduğu bir kez hatırlatıldı ve Su kullanımının tasarrufun önemi hatırlatıldı.

From ATALAY ANADOLU LİSESİSİNDEN, posted by Mustafa Kanca on 5/13/2014 (57 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz