ALAPLI HABERLERİ

ATALAY LİSESİ SON MEZUNLARINI UĞURLADI

8 Haziran 2013
1.622 kez görüntülendi

ATALAY LİSESİ SON  MEZUNLARINI UĞURLADI

Alaplı Atalay Lisesi mezuniyet gecesi dün akşam okulun bahçesinde  yapıldı

Alaplı  Atalay Lisesi 1979 yılında ilk mezunlarını vermişti. 2013 yılında 54 mezun veren okul son mezunlarını verdi. Atalay lisesi Anadolu lisesi statüsüne alındığı için düz lise kapanmış oldu.

Mezuniyet törenine  öğrenci velileri okul müdürü Selim Dervişoğlu müdür yardımcısı ve öğretmenlerle öğrencilerin yakınları katıldı.kalabalık bir davetli grubu katıldı

Mezun olacak öğrenciler sırayla tören alanına   alındıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Okul Müdürü Selim Dervişoğlu bir konuşma yaptı. Dervişoğlu; Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, geriye dönüp baktığımızda okulumuzda başarılı çalışmaların yapıldığını görmekteyim.  Bu yıl şiir resim ve kompozisyon dalında  ilçe dereceleri,  Futbol masa tenisi satrançta il dereceleri , güreşte il, ilçe bölge dereceleri elde ettiniz. hatta güreşte Türkiye beşinciliğini kazandık. Bundan sonraki yaşamınızda hayata atılacaksınız. Sizi üniversite eğitimi bekliyor. sevgili gençler sizlere birkaç öğüdüm var. Başarısızlığı asla kabul etmeyeceksiniz. Mücadeleci olacaksınız, Pes etmeyeceksiniz sevgi barış ve hoşgörülü olacaksınız. İyilik yapacaksınız merhametli olacaksınız. Vatanınızı bayrağınızı ve milletinizi çok seveceksiniz. Sevgili öğrencilerim yolunuz ve bahtınız açık olsun dedi.

Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu.

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan, 2012–2013 Öğretim Yılı okul birincisi  Dilan Turgut’a plaketi müdür yardımcısı Ersin Güler tarafından verildi. İkinci ve üçüncü Merve Demircan ve Funda Akkaya’ya okul müdürü Selim Dervişoğlu tarafından verildi.

Okul birincisi olan Dilan Turgut ismini okulun son  dönem  mezunları adına kütüğe çaktı ve duygularını anlatan bir konuşma yaptı.

Öğrenciler okulda geçirdikleri dört koca yılı ve okuldan ayrılışlarını mezuniyet belgeleri ile taçlandırdı.

 

Öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra öğrenciler hep beraber keplerini havaya attılar.

ALBUM ADI ALAPLI ATALAY LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/07/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz