ALAPLI HABERLERİ

ATATÜRK ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

11 Kasım 2013
748 kez görüntülendi

ATATÜRK ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Alaplı Atalay Anadolu Lisesi tarafından Atatürk’ün ölümünün 75.yıldönümü anma programı düzenlendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yılı dolayısıyla İMKB  Anadolu Öğretmen Lisesi  Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşunda  bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Programda konuşan Alaplı Atalay Anadolu Lisesi Müdürü Selim Dervişoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. Yılında Mustafa Kemal için ağlamak değil Mustafa kemal i anlamak gerekliğini belirterek, “Mustafa Kemalin bize verdiği bu emaneti anlamak ve korumak için çağı anlamak gerekiyordu. Çünkü 21.yüzyıl bilgi ve iletişimin güçlü olduğu bir çağdı.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilerin seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği şarkılar söylendi.

Okullarda düzenlenen şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Garnizon Komutanı Üsteğmen Emre Balci ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerin meslekleri temsil eden elbiseleri giyip çeşitli mesajlar vermesi izleyenler tarafından çok beğenildi. Alaplı Kaymakamı programı hazırlayan ve sunan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti


From ATALAY ANADOLU LİSESİNDEN 10 KASIM PROGRAMI, posted by Mustafa Kanca on 11/11/2013 (120 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz