ALAPLI HABERLERİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

30 Mayıs 2015
727 kez görüntülendi

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, “Biz vatanı satıp bir İngiliz donanmasıyla kaçan değil, Bandırma vapuruyla yola çıkıp Laik Türkiye Cumhuriyetini kuranların torunlarıyız.” dedi.

Sanlı, Ereğli İlçesinde bir restoran da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Toplantımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ettiğini söyledi.

Laik Türkiye Cumhuriyet değerlerini erozyona uğratılmasına karşı olduklarını ifade eden Sanlı, “Devletimizin adından TC kaldıranlara karşıyız, kitlerin satılmasına karşıyız, biz yasama, yürütme ve yargı erklerini bir elde toplanmasına ve diktatörlüye karşıyız, biz yurtta barış dünyada barış ilkesinde uzaklaşıp etrafımız düşmanlarla çevrilmesine karşıyız, biz milli bütünlüğümüz parçalayıcı, ayrıştırıcı kitleleri bir birine düşman edici politikalara karşıyız. Ulu Önderimiz diyor ki; “Dünyada her ulus yaptıklarına seyirci kaldığı hükümetin sorumluluklarına ortak sayılır.” Bu sorumluluğu paylaşmamak için herkes elinden gelini yapmalıdır. Çünkü biz vatanı satıp bir İngiliz donanmasıyla kaçan değil, Bandırma vapuruyla yola çıkıp Laik Türkiye Cumhuriyetini kuranların torunlarıyız. “ diye konuştu.

Toplantıda Atatürk Düşünce Derneğine yeni üye olan kişilere rozet takıldı.

add

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz