ALAPLI HABERLERİ

ATIK PİL TOPLAMADA ALAPLI OKULLARI İLK ÜÇTE

10 Haziran 2014
1.228 kez görüntülendi

ATIK PİL TOPLAMADA ALAPLI OKULLARI İLK ÜÇTE

 

 

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ve belediyeler işbirliği ile düzenlenen “Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması”nda, Zonguldak genelinde ilk üç dereceyi Alaplı’daki okullar kazandı.

Yarışmada birinciliği; 176 kg. atık pille Merkez İlköğretim Okulu, ikinciliği; 166 kg. atık pille Çatak İlköğretim Okulu, üçüncülüğü de; 105 kg. atık pille Kılçak İlköğretim Okulu kazandı. Yarışmada birinci olan Merkez İlköğretim Okulu’nun fotokopi de çekebilen yazıcı ödülünü, okulu ziyaret ederek  Okul Müdürü Ayhan Tekin ve okul idarecilerine teslim eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, çevreye duyarlılıklarından dolayı, öğrenciler, veliler, öğrtemenler ve okul idarecilerini kutladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yarışmada üçüncü olan Kılçak İlköğretim Okulu’nun satranç takımı ödülünü de, okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Şeref Delibaş ve Okul idarecilerine teslim etti. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve idarecileri kutlayan Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Alaplı’dan üç okulumuzun ilk üç dereceyi alması, çevreye duyarlılık ve çevreyi koruma bilincimiz açısından bizim için son derece sevindirici ve memnuniyet vericidir. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıl da ödüllü okullar yine ilçemizden çıkacaktır. Tüm okullarımızı tebrik ediyorum. “ dedi.

Bu arada , yarışmada ikinci olan Çatak İlköğretim Okulu’nun laboratuar malzemeleri ödülü de önümüzdeki günlerde verilecek.

From ATIK PİL TOPLAMADA ALAPLI OKULLARI İLK ÜÇTE, posted by Mustafa Kanca on 6/10/2014 (5 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz