ALAPLI HABERLERİ

BALIKÇI BARINAĞI GİRİŞİNİN AÇILMASINI İSTİYORUZ

12 Ekim 2016
912 kez görüntülendi

BALIKÇI BARINAĞI GİRİŞİNİN AÇILMASINI İSTİYORUZ

Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,” Türkiye’nin en büyük barınaklarından biri olma özelliği taşıyan Alaplı Balıkçı Barınağının girişinin kumla dolması sonucu 5 yıldan beri tekneler giriş ve çıkış yapamaması herkesten çok bizler ve temsil ettiğimiz esnafımızı yakından ilgilendirmektedir. Esnafımız için önem taşıyan bu soruna yetkililerin el atıp çözmesini istiyoruz” dedi.

Alaplı’da son zamanlarda gündemi meşgul eden sosyal medya ve basın tarafından sıkça dile getirilen Alaplı Balıkçı Barınağının girişinin kumla dolması sonucu 5 yıldan beri tekneler giriş ve çıkış yapamaması Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç’i harekete geçirdi.

Barınağın girişinin açılması noktasında yetkilileri göreve davet eden Gelgeç, barınağın ağzının açık olduğu dönemlerde barınağa giren ve kalan balıkçı teknelerinin ilçe esnafına ekonomik anlamda büyük faydalar sağladığının altını çizdi.

Konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini belirten Gelgeç,” Haftalardır sosyal medyada tartışılan konu Alaplı balıkçı barınağının açılması, bu konu Alaplı Esnaf ve Sanakarlar Odasının başkanı ve yönetim kurulu olarak herkesten fazla bizleri ve temsil ettiğimiz esnafımızı yakından ilgilendirmektedir. Bu barınağın ağzı açık iken, buraya balıkçı tekneleri girip kaldığı zamanda bu balıkçı personelinin Alaplı esnafına ne kadar çok faydalı olduğunu biliyoruz. Fırıncısı, lokantacısı, pastanecisi, berberi, giyimcisi, manavı, kasabı ve her türlü esnafın faydalandığını biliyor ve görüyoruz. Evet buradan haftalardır sosyal medya ve yerel basın üzerinden gündeme getirilen bu duruma yetkililerin bir an önce harekete geçerek çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

gelgeç

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz