ALAPLI HABERLERİ

BANA RANDEVU VERMEDİLER…

26 Nisan 2014
626 kez görüntülendi

BANA RANDEVU VERMEDİLER…

CEM SÜRMENELİ – Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Alaplı girişiyle ilgili Karayolları 15. Kastamonu Bölge Müdüründen randevu istediğini ancak randevu alamadığını” söyledi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Taşbaşı girişini Karayolları açmadığı taktirde Belediye olarak kendileri açacaklarını belirtti. Karayolları 15. Kastamonu Bölge Müdürlüğünden defalarca randevu istediğini ancak randevu alamadığını belirten Tekin, “Bölge Müdürü bizimle görüşmeyince bizde Müdür yardımcısı ve diğer yetkilerle görüştük. Biz bu girişin açılması için ilk önce gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Sonuç birkaç hafta içinde çıkacağını belirttiler. Eğer olumsuz sonuç çıkarsa biz Belediye olarak bu yolu açacağız.” Dedi.

Alaplı’da birlik beraberliğe bu zamanda daha çok ihtiyaç olunduğunu anlatan Tekin, şunları söyledi: Seçim bitti. Bundan sonra önümüze bakmamız lazım. Sivil Toplum örgütleriyle birlikte hareket ederek İlçemizi nasıl kalkındırabiliriz bunlarla ilgi fikir alışverişinde bulunarak uygulamaya geçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Alaplı’da eksik çok bunların en başında İlçe girişini açılmasıdır. Biz geldiğimiz ilk günü Fen İşleri müdürlüğüne sorduk. Alaplı girişiyle ilgi bir resmi müracaat var mı diye. Bize hiçbir resmi müracaatın olmadığını söyledi. Bizde Karayolları Müdürlüklerine resmi yazılı olarak müracaatta bulunduk. Kendimiz 15.Kastamonu Bölge Müdürlüğünü ziyaret etmek istedik. Randevu istedik bize randevu vermedi. Bizde bölge Müdür yardımcılarını ziyaret ettik. Onlara görüşlerimiz anlattık. Kararlı olduğumuzu ve örneklerini kendilerini gösterdikten sonra bize incelemeye geleceklerini söylediler. Arkadaşlar geldi ölçümlerini incelemelerini yaparak ayrıldılar. Önümüzdeki hafta inşallah bir netice alacağız. Olumlu ya da olumsuz yönde eğer Karayolları bu yolu açmazsa Sivil toplum örgütleriyle birlikte bu yolu mutlaka amcamız lazım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz