ALAPLI HABERLERİ

BANA SÜREKLİ İFTİRA ATIYORLAR

8 Mart 2014
717 kez görüntülendi

BANA SÜREKLİ İFTİRA ATIYORLAR

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Benim Ankara’da evim olduğunu muhalif gazeteler yazıyor. Benim Ankara’da evim yok. Ben mal varlığımı açıkladım. Bana sürekli iftira atıyorlar. Cesareti olan Belediye Başkan adayları mal varlığını açıklasın” dedi.

Demokrat Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, Ak Parti Seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Siyasete Demokrat Parti’de başladığını bu partinin ailesinin yuvası olduğunu söyledi.

Hiçbir zaman hiç kimseye kötü söz ya da iftira atmadığını ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi.

“Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Demokrat Parti benim yuvam sadece benim değil babamın siyasete başladığı bir ocak, oranın terbiyesiyle büyüdük. Demokrat Parti kültüründen gelen yetişen insanlar yalan söylemezler, iftira atmazlar, hiçbir zaman kavga gürültüyle bir yerlere varmazlar her zaman  memleketleri için kendi canlarını feda ederek hizmet etmişlerdir.Biz hiçbir zaman hiç kimse için kötü söz söylemedik. Ama başkaları söylüyor onlarda bizleri ilgilendirmiyor. Bizler her zaman dürüstlüğü ve hizmeti ön planda tutuk. Bizim için her zaman bir şeyler söylediler. Hiçbir zaman güneş balçıkla sıvanmadı. Benim için seçimi kaybederse diye bir şey yazılmış muhalif gazetenin biri. Seçimi kazanmakta var kaybetmekte var. Sandıktan çıkan sonuç halkın tercihidir saygı göstermek lazım. Kazanırsak görevimizi devam ederiz hizmete devam ederiz.  Kaybedersek yine Alaplı otururum hep birlikte Alaplı için çalışırız. Ama ben hiçbir zaman Ankara’da gidip oturamam benim hiçbir zaman Ankara’da evim olmadı. Beni bilen biliyor. Sürekli aynı kişiler benimle ilgili iftiralar atıyorlar. Ben mal varlığımı her zaman açıklıyorum. Ben isterim ki Belediye Başkan adaylarının yada yakın İlçelerde aday olan Belediye Başkan adaylarının benim gösterdiğim cesareti göstermeleri eşiyle çocuklarıyla birlikte kendisinin mal varlığını açıklayabilmelerini isterim. 20 yıldır belediye başkanlığı yapanların çıt sesi çıkmıyor. Ben alnım acık gezebiliyorum. Biz memleketimize hizmet etmek için uğraşıyoruz.”

 

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Birol Şahin’de, DP mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “ Biz kendilerinden İlçede belediye başkan adayları olmadığı için Ak Parti adayını Sayın Nevzat Çimenoğlunu desteklemelerini istiyoruz.” Dedi.

 

Demokrat Parti İlçe Başkanı Sadık Türkoğlu, ise konuşmasından, Alaplı’ya hizmetin en iyisi gelmesi için kim çalışıyorsa biz ona teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz